Simone Walraven naar Omroep MAX

Presentatrice en programmamaker Simone Walraven komt naar Omroep MAX. Vanaf januari 2023 presenteert ze van maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur De Avondstart op NPO Radio 5.

De afgelopen jaren woonde en werkte Simone Walraven in Amerika. Met haar eigen radioprogramma bij MAX in het verschiet verhuist ze terug naar Nederland: “Omroep MAX voelt als een heel natuurlijk nieuw thuis” vertelt Simone. “Het is de combinatie van sociale betrokkenheid, inclusiviteit en respect waarmee de programma’s worden gemaakt, door en voor mensen met veel levenservaring. Dus die hoef je ook niks meer wijs te maken! Ik heb zóveel zin om allemaal verschillende soorten muziek te gaan draaien op NPO Radio 5.”

Daniel Dekker, Hoofd Radio Omroep MAX: “Wij zijn heel blij met de komst van Simone Walraven, zij is een mooie aanvulling in het radioteam van MAX. En natuurlijk heel leuk dat Simone na al die jaren weer dagelijks radio gaat maken. We zijn met veel plezier bezig om het programma verder inhoud te geven. De avond van Radio 5 wordt een muzikaal feestje!”

Over de invulling van het tijdslot 18.00 uur tot 20.00 uur op vrijdagavond maken we later meer bekend.

De Avondstart
Vanaf januari 2023
Maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Presentatie: Simone Walraven

15 Comments

  • Wie Merel van Dijk is? Ze is algemeen radio-producer van Omroep MAX en redacteur van Radio 5 voor MAX. Geen dank Juul en de volgende keer even googelen, goed om zo in beweging te blijven. Al dat zitten maar, zitten is t nieuwe roken!

   • dag Adriaan,
    Het moet bij het plaatsen van een foto helemaal niet nodig zijn om te gaan Googlen ! zoiets moet in 1x duidelijk zijn. En beweging? Net een paar km met de hond gedaan. En jij ?

 1. Het moet toch wel slecht gesteld zijn met de Nederlandse DJ’s, als je moet uitwijken naar het buitenland om een emigrant terug te halen. Ik gok op een bedenkelijk vacatureproces in deze.

  • Curry met uitjes, daar gaan ze in Volendam van huilen en ik weet ’t nog sterker, vrijdagnacht tussen 00 en 02 uur keert Erik de Zwart terug op Radio 5 met de verrassende sidekicks Doutzen Kroes voor de gezelligheid en Peter Heerschop voor De Stemband.

   Pas op mensen waar jullie allemaal mee bezig zijn in Hilversum, jullie spelen met vuur, dansen op de vulkaan, jullie verzoeken de goden en straks staan Rob Out, Alfred Lagarde en Kees Schilperoort op uit hun graf en dan is de dag des oordeel aanstaande …! Pfoe, gelukkig slaap ik heel goed. Truste.

   En ik zie dat ’t inmiddels 9/11 is geworden, ook dat nog!

   = Tzoday radio, tzomorrow thze world! =

 2. Lees wel veel gewauwel en weinig zinnigs over Simone zelf !!! Zij is ’n prima presentatrice die goed gaat presenteren, dus geen presentatrice die stemmetjes opzet met volop oohh’s en aahh’s en ander quasie discjockey geouwezever !!! Als de muziek goed wordt afgestemd op de doelgroep (wél héél véél minder volendam svp) is zij, voor zover ik mij herinner, ’n prima kracht met ’n aantrekkelijke stem en héél veel parate muziek-kennis !!! Toi toi Simone, ( en henkie,,,,goed gedaan !!!!)

 3. Wat een fantastisch programma maakt Siepie! Geen gelul, geen rubriekejes, gewoon lekkere muziek en wat info er omheen. Wat wil je nog meer?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*