Siham Raijoul aan de slag bij Hart van Nederland

Siham Raijoul gaat eind januari volgend jaar aan de slag bij Hart van Nederland. Siham studeerde journalistiek en is sinds 2006 werkzaam als presentator en journalist, op dit moment nog bij het NOS Jeugdjournaal en daarvoor bij Omroep Brabant. Bij Hart van Nederland zal Siham als presentator, journalist en maker van nieuwsverhalen actief zijn.

Siham, over haar komst naar Hart van Nederland: “Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator. Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks bij Hart van Nederland ga doen voor een nieuw publiek. Ik hou van nieuws en van verhalen die mensen vertellen en dit komt allemaal samen op mijn nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Hoofdredacteur van Hart van Nederland Marc Veeningen over de komst van Siham: “Ik ben heel blij dat een veelzijdig journalist als Siham onze redactie komt versterken. Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland. Ik verheug me dan ook op haar komst en verwacht dat Siham een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van het nieuwsmerk Hart van Nederland.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*