Signeersessie Rudi Carrell-boek

Op zaterdag 18 juni signeert Caroline Kesselaar van 13:00 tot 15:00 in het Hilversuse Bruna-filiaal haar boek ‘Die van Carrell’. Het boek gaat uitgebreid in over de relatie met haar vader Rudi Carrell.

 

Rudi Carrel van één van de grootste showmasters van de Nederlandse én Duitse televisie. Na een succesvolle carrière op de Nederlandse radio (oa. het AVRO radioprogramma De Bonte Dinsdagavondtrein) en televisie ontving Rudi Carrell de Nipkowschijf, en won voor zijn programma ‘De Rudi Carrell Show’ – als bewoner van een onbewoond eiland met het aapje Vrijdag en zangeres Esther Ofraim als zeemeerminin in 1964 de prestigieuze Zilveren Roos van Montreux.

Hierna toonde ook de Duitse radio en televisie veel interesse in Rudi Carrell. Hij maakte voor de Duitse televisie onder andere ‘Am laufenden Band’, de Duitse versie van ‘Een van de Acht’, ‘De Rudi Carell Show’, Rudi’s Tagesschau en ‘7 Tage, 7 Köpfe’. Voor zijn oeuvre kreeg Carrell dé Duitse televisieprijs De Goldene Kamera. Rudi Carrell overleed op 7 juli 2006, hij werd 71 jaar. 

Spreekbuis.nl-redacteur Peter Schavemaker had in april een openhartig interview met haar. Deze is hier te lezen

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*