Shula Rijxman (NPO): ‘We blijven in NLZIET’

Vorige week lekte een document uit van een NPO-werkgroep, waarin werd vermeld dat NPO moet overwegen uit NLZIET te stappen om zich geheel te richten op NPO Start (Plus). Tijdens de seizoenspresentatie meldt NPO-baas Shula Rijxman dat NPO in de gezamenlijke videodienst NLZIET blijft en er van een vertrek geen sprake is.

Verder meldt zij dat bij het bedenken van nieuwe programma’s het on demand kijken een steeds belangrijkere rol gaat spelen. De NPO claimt dat maandelijks ruim 3 miljoen mensen het on demand-kanaal van de publieke omroep volgen. De NPO wil met gebruikersdata haar kijkers een nog betere kijkervaring gaan bieden.

Zie video:

3 Comments

  • Dit soort diensten gaat eigenlijk helemaal langs mij heen. Ik ben een ouderwetse, analoge mediaconsument. Ik laat me graag verrassen door wat ik spontaan, toevallig tegenkom. Bevalt het niet, dan schakel ik door of ga helemaal iets anders doen.

 1. Waarom moet ik overal inloggen om tv-programma’s te kunnen zien ??
  Zeker bij NPO start (plus) snap ik dat niet, omdat de NPO al helemaal betaald wordt door de belastingbetaler….
  In deze tijd van privacy zou het toch ook mogelijk moeten zijn om ANONIEM tv-programma’s via internet te kunnen kijken.
  Ik snap dat het geld kost, maar zet er dan reclames in zoals dat nu ook op tv gebeurt.
  Ik word er gek van. Als je iets wilt zien van NPO, RTL, SBS of Veronica. Al die schermen om in te loggen kosten veel te veel tijd en rompslomp (opzoeken login gegevens)… Overal is het hetzelfde. Ik haak dan al af.

1 Trackback / Pingback

 1. Kamervragen over gelekt document NPO werkgroep - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*