Shula Rijxman: “Er werd heel veel geschreven over mij wat niet waar was.”

Voor het eerst na haar vertrek bij de NPO gaf Shula Rijxman, als wethouder Zorg en Digitale Stad, een uitgebreid interview aan AT5.

Hierin gaat ze ook in op de kritiek die ze afgelopen maanden heeft ontvangen. Alle berichtgeving over haar tijd bij de NPO heeft haar geraakt, zegt Rijxman. “Je zou een onmens zijn als het je niet raakt. Ook omdat je niks terug kan zeggen omdat je je even terugtrekt. Er werd heel veel geschreven over mij wat niet waar was. Ik heb besloten die tijd stil te zijn en dan doet het pijn. We zijn een paar maanden verder, er zijn rapporten. Er komt nog iets van het Commissariaat van de Media, maar dat gaat niet over mij persoonlijk. Het is veel geweest en tegelijkertijd wil ik nu door. Ik ben wethouder met hart en ziel en daar richt ik mij nu op.”

Bekijk hier het gehele AT5-interview

8 Comments

  1. Ze is er zo te zien niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. 😉 Het zou goed zijn als de rol/invloed van mevrouw Rijxman ten aanzien van een veilig werkklimaat grondig wordt bekeken in aankomend onderzoek.

  2. Ik heb mij voorgenomen om nooit meer iets over Glibber Rijxman te schrijven !!!! Lees of hoor haar , zie haar lichaamstaal en overtuig U zelf !!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*