Serious Request op RTV en internet

Serious Request staat op punt van beginnen en ook de editie van 2015 is natuurlijk weer via radio, televisie en internet op de voet te volgen. De hele week voor Kerst zullen BNN en NOS op televisie dagelijks verslag doen en natuurlijk zal organisator 3FM op de radio dan volledig in het teken staan van het Glazen Huis, dit keer in Heerlen.

Op NPO 3 is er het dagelijkse programma Serious Request, gepresenteerd door Sophie Hildebrand. De belevenissen van de 3 opgesloten discjockeys zijn ook 24 uur per dag te volgen op 101.TV. Thema is dit jaar de toekomst van jongeren die in sommige landen onder extreme omstandigheden leven en daardoor weinig kans op scholing en ontwikkeling hebben.

Jongeren in conflictgebieden worden door het Rode Kruis, de motor achter de actie, de stille slachtoffers van de oorlog genoemd. Radiomakers Giel Beelen, Domien Verschuren en Paul Rabbering zullen 6 dagen lang muziekdraaien, geld inzamelen en vooral ook niet eten tijdens deze jaarlijkse actie. Vanaf 18 december 20.15 uur tot aan Kerstavond 24 december.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*