Remake Thunderbirds bij AVROTROS

Five, Four, Three, Two, One, Go! En weg zijn ze weer in hun supersonische raketten vanuit hun geheime basis op een eiland in de Stille Oceaan om naderend onheil en dreigende rampen te bestrijden. Vijftig jaar na de letterlijke lancering van de legendarische serie Thunderbirds komt AVROTROS met een 26-delige eigentijdse remake die is geproduceerd door ITV Studios.

Vanaf zondag 17 januari om 17.30 uur zendt NPO Zapp op NPO 3 wekelijks de nieuwe serie Thunderbirds are go! uit. Zaterdag 16 januari om 16.30 uur is op NPO 1 een speciale making-off te zien. In deze serie krijgt International Rescue opnieuw te maken met de zware crimineel ‘The Hood’. De broers Scott, Gordon, Virgil, John en Alan Tracy  worden ondersteund door geheim agent Lady Penelope, haar trouwe chauffeur / bodyguard Parker en de stoere heldin Kayo.

Thunderbirds are go! is een animatieserie waarmee AVRO TROS zowel de jonge kijkers als de met nostalgische gevoelens meekijkende ouders hoopt aan te spreken. Met de stemmen van o.a. Charly Luske, Dragan Bakema, Buddy Vedder, Peggy Vrijens, Raymonde de Kuyper en Vivienne van den Assem.
 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*