Security awareness voorop bij EMG Nederland door ISO 27001-certificering

 Quadia, specialist in online video, is volledig ISO 27001-gecertificeerd. Dit wil zeggen dat alle systemen en processen  binnen Quadia zijn getest en goedgekeurd op alle aspecten van digitale veiligheid. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm van informatiebeveiliging die steeds meer de standaard wordt, ook in de (online) mediabranche.

Onafhankelijke auditor
Het ISO 27001-certificaat garandeert klanten dat een bedrijf vertrouwelijk met informatie omgaat, deze op de juiste manier beveiligt en integer verwerkt. Tegelijkertijd moeten bedrijven zorgen dat geautoriseerde gebruikers direct toegang hebben tot relevante informatie als dat nodig is, en niet bevoegde mensen nooit bij zulke bestanden kunnen komen.

Quadia is onderdeel van moederbedrijf EMG, dat er bewust voor koos in één keer de hele organisatie te laten certificeren. Onafhankelijke auditor DNV onderzocht of de processen en protocollen volgens de norm zijn ingericht en worden nageleefd. Op die manier wapent Quadia zich tegen elke mogelijke vorm van digitale dreiging en het verlies van (privacy) gevoelige informatie.

Beschouw je netwerk als ‘heilig’
Onno La Rivière, Software Development Manager bij Quadia: “Het bouwen van veilige software stond bij ons altijd al hoog in het vaandel, simpelweg omdat onze corporate klanten met minder geen genoegen nemen. De ISO 27001-certificering bevestigt nu dat de content van onze klanten op onze Ondemand en Live platforms in goede handen is.”

Jeroen van Rossum, Managing Director bij Quadia: “Deze certificering geeft onze klanten een veiligheidsgarantie. Niet alleen onze hardware en software zijn veilig. Dit certificaat laat ook zien dat de hele organisatie op de juiste manier met informatie omgaat. We hebben de laatste jaren security awareness hoog op de agenda gezet binnen onze organisatie. Veiligheid is onze tweede natuur geworden.”

Over Quadia
Quadia is gespecialiseerd in online-video zoals webinars & webcasts, virtual meetings, online- & hybride events én branded content. We leveren content en technologie voor specifieke bedrijfstoepassingen zoals marketing & promotie, interne & externe communicatie, klantenservice, e-learning.

Dit doen we met een mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat. Quadia is gevestigd in Hilversum.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*