SBS6 zoekt jong zangtalent voor nieuwe talentenjacht Ministars

Een videoduet zingen met Dua Lipa, Beyoncé of Justin Bieber, met Maan, Snelle of Davina Michelle? Daar kun je als onbekend aanstormend talent alleen maar van dromen. In de nieuwe talentenjacht Ministars gaat voor een aantal kids tussen de acht en veertien jaar die droom in vervulling, en wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt: zingen met je grootste idool. De presentatie van deze nieuwe feelgood muziekcompetitie ligt in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Een jury beoordeelt de optredens en het beste jonge zangtalent kan een spaarrekening winnen van 25.000 euro!

Nog nooit eerder kregen kinderen zo’n unieke kans: een videoduet zingen met een superster. Het zangtalent zingt samen met de videoclip van de superster mee, dit gebeurt zonder dat die artiest in de studio aanwezig is. Ze staan dus niet samen op het podium, maar zijn wel samen in beeld te zien; voor altijd verbonden in een nieuw en onvergetelijk optreden.

Meedoen kan met een pitchfilmpje waarin te zien is – en vooral te horen – hoe goed het jonge talent kan zingen, met WIE hij of zij graag een duet wil opnemen en natuurlijk waarom. Hoe origineler het filmpje, hoe groter de kans om uitgekozen te worden! Aanmelden, uiteraard met toestemming van de ouders, kan via sbs.nl/ministars

Ministars is een productie van Talpa Entertainment Productions (TEP).

Uitzendingen: komend voorjaar (2023) op SBS6.

19 Comments

 1. Blijkbaar waren de duetten van bn’ers met stokoude of overleden artiesten (van dezelfde format-fabriek) succesvol genoeg om met dezelfde techniek ook een ander programma te maken. Wat een originele programmatitel trouwens.

 2. Ja hoor daar is ze weer, Wendy van Dijk! En dit wordt dus een flop!!

  Je hebt Snelle afgelopen tijd binnengehaald bij je zender. Laat hem het met Britt presenteren. Durf een keer iets anders. Of liever gezegd doe eens een keer iemand anders.

  Mensen bij Talpa, wakker worden!!! De kijkers willen geen Wendy van Dijk, willen geen Gordon en geen Jeroen van de Boom met een amusementsprogramma. En sterker nog, de kijker hoeft helemaal niet nog een talentenjacht. Daar is de kijker helemaal klaar mee!

 3. Wat een vreselijke televisie om over de ruggen van kinderen miljoenen binnen te harken. Je krijgt gewoon een hekel aan die grote zenders zoals Talpa/RTL.Ik weet wel je hoeft niet te kijken, en dat doe ik al jaren niet meer, maar je leest wel de artikelen over deze zenders . Een gelukkige gedachte is wel… wat niet rendeert verdwijnt vanzelf, en aan kijkcijfers te zien hoop ik zeer snel !

 4. @Opa Fladder Ze blijven maar doorgaan bij Talpa met het maken van dit soort flut programma’s met presentatoren waar de kijker helemaal niet op zit te wachten. Terwijl ze met een paar andere programma’s in een ander genre wel goed scoren en ook nog eens goedkoper zijn om te maken. Je zou zeggen dat er eens een keer een belletje zou moeten gaan rinkelen.

  • Talpa produkties zijn ook op RTL te zien En over de hele wereld de kijker wil nou eenmaal dat soort flut programma`s en wil nou eenmaal vermaakt worden met dom amusement Mijn zenders zijn het niet, als ik goede programma`s wil zien dan stem ik af op de VPRO/ NTR op de NPO extra zenders , en de goede inhoudelijke programma`s van de overige A omroepen .Daarnaast is BBC FIRST, BBC ENTERTAINMENT BBC 1 ,2, en soms de BELG een verademing om naar te kijken

 5. Hey ik zal graag willen meedoen ik zing al best lang en het zou echt super leuk zijn om in het volgende seizoen mee te doen ik wil zelf heel graag gekozen worden want om het podium staan is heel bijzonder want het is de eerste keer groetjes yenthe

 6. Mensen zeggen dat ik goed kan zingen ik begin er zelf steeds meer in te geloven en ik zal super graag mijn stem willen delen met jullie ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als de rest daarom meld ik mezelf als maar graag aan en zal ik het super leuk vinden om mee te mogen doen
  Liefs Laura

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*