SBS6 koopt rechten voor natuurdocumentaire BBC

SBS6 heeft de rechten voor de natuurdocumentaire BBC Wildlife: Africa gekocht bij de BBC. De vijfdelige natuurdocumentaire wordt verteld door de beroemde stem van David Attenborough. 

De natuurdocumentaire was in 2013 te zien bij de NPO, waar het 2 miljoen kijkers scoorde. Afrika is ’s werelds wildste continent. In de vijf afleveringen van de natuurdocumentaire BBC Wildlife: Africa wordt telkens een ander adembenemend natuurgebied van het Afrikaanse continent in beeld gebracht. 

SBS6 zendermanager René Oosterman meldt: “De natuurdocumentaire geeft een uniek inkijkje in de natuur zoals hij is; authentiek, puur en spraakmakend. We zijn dan ook trots dat we de afleveringen, inclusief originele stem van David Attenborough, kunnen uitzenden bij SBS6. Wij hopen met het uitzenden van BBC Wildlife: Africa dat we onze kijkers daarmee op dit moment een plezier doen.”

2 Comments

  1. Hoe kan het toch dat als die (te veel) baasjes met zijn allen zitten te vergaderen bij Talpa er niet een zegt wat een slecht idee? En dit is niet het enige slechte idee. Het ontbreekt daar bij SBS/Talpa volledig aan visie, vakkennis, mensenkennis, kennis in kijkgedrag en hoe je een zender bouwt en moet programmeren. Ik had goede op door de komst van Paul Römer maar ik zie nog weinig van zijn hand. John de Mol kondigde vanwege de coronacrisis dat we hij moet bezuinigen op mensen moet inslaan. Laat hem dan eens beginnen bij al die overbodige baasjes en zendermanagers.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*