‘SBS 6 nog steeds kwetsbaar door grote afhankelijkheid van de Meilandjes’


Voormalig SBS-directeur Fons van Westerloo merkt dat steeds meer kijkers SBS6 weten te vinden. Dat schrijft hij in zijn Telegraaf-column.

De zender staat weer regelmatig met hoog jn de kijkcijfer top 25.  Fons van Westerloo: ‘Om er een paar te noemen: Chateau Meiland, Wie van de drie en Onmogelijke duetten met Nick en Simon. Fijn dat het eindelijk weer de goede kant op gaat, al blijkt dat SBS nog steeds kwetsbaar door de grote afhankelijkheid van de Meilandjes.’

4 Comments

  1. Fons heeft hier een punt: SBS6 kun je tegenwoordig beter Meiland 6 noemen. Waar je ook kijkt, er komt er wel één opduiken. Petite Chateaux, Chateaux Meiland, First and Last. Wat is het volgende? Koken met Meiland? Meiland op Zondag?

    • “Terug naar Meiland”, “Gevlucht uit Meiland”, “Oorlog in Meiland”, binnenkort bij uw boekhandel…….

  2. Vijf tegen Meiland, Hart van Meiland, Lang Leve de Meilandjes, etc. Het besef zal er wel zijn bij SBS6, maar die toko wordt niet door de juiste persoon geleid. John de Mol zal veel verstand hebben van formats (en het jatten ervan), maar heeft klaarblijkelijk minder kijk op het runnen van tv zenders.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*