Sandra Schuurhof vaste nieuwslezer bij De Coen en Sander Show

Sandra Schuurhof wordt de nieuwslezer in de middagshow van Coen en Sander op Radio 538. Vanaf 10 maart is zij vast onderdeel van het programma ‘De Coen en Sander Show’ dat iedere vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen is. Sandra combineert haar nieuwe rol bij Radio 538 met haar werkzaamheden als koningshuisdeskundige en presentatrice van onder andere Hart van Nederland.

Sandra Schuurhof: ”Ik vind het een hele eer dat ik deel uit ga maken van De Coen en Sander Show en dat ik in de voetsporen ga treden van Jo van Egmond. Ik heb er zin in!”

Sander: ”Ik ben ontzettend blij met Sandra, omdat ik het een kundige en goede nieuwslezer vind. En bovenal een sprankelende persoonlijkheid. Dat is precies wat goed past bij De Coen en Sander Show.” Coen vult aan: ”Ik ben blij dat er aan onze show een vleugje Haagse branie wordt toegevoegd!

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*