Sander Lantinga op De Perstribune van MAX

Hilversum, 25 mei – Radio-dj Sander Lantinga en wielrenster Lucinda Brand zijn zondag 29 mei mei te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Sander Lantinga
, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als presentator van de Coen en Sander Show op Radio 538. Vanmiddag werd bekend dat Lantinga een eigen radioshow krijgt op Radio Veronica. De Coen en Sander Show blijft op vrijdag te horen op Radio 538. Komende zondag debuteert Lantinga op tv als quizmaster in de SBS6-kennisquiz Vier is te veel.

Lucinda Brand, de sportgast van het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is veldrijdster en wegwielrenster. Op beide onderdelen werd ze tweemaal Nederlands kampioen. Vorig jaar werd ze in Oostende wereldkampioen veldrijden. Na het klassieke voorjaar, waarbij Brand onder meer derde werd in Parijs-Roubaix, gaat nu het vizier op de Giro d’Italia voor vrouwen volgende maand.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

2 Comments

  1. Sander Lantinga vindt Ruud de Wild en die 2e mag niet zeggen dat de rek er al een hele tijd uit is bij Coen & Sander. Terwijl de rek er al een hele tijd uit is bij Coen & Sander. Allebei dik in de 40 en je gedragen als een puber. Kijk vooral even hoe Coen op die abri posters van 538 in de bushaltes staat. Kan echt niet meer. Het is zo sneu dat ze zelf niet door hebben dat ze toen ze overstap naar 538 maakten al over het hoogtepunt heen waren en in enkel geval iets vernieuwends hebben gebracht. Ruud moest maar naar zijn eigen show kijken en daar kritisch over zijn. Behalve dat Cielke er niet meer bij zit is er volgens mij niet mis met de Ruud’s programma. Het is nog altijd het best beluisterde middagprogramma. Ook de vervanging door Eddy Keur is top!

    Met Sander gaat het nog wel goed komen op andere plekken op de radio en televisie. Met Coen zie ik het minder goed aflopen. Heeft eigenlijk jaren lang meegelift op Sander en kon toevallig schuiven. Coen is van zichzelf niveau lokale omroep. Die lunchshow is even een zoethoudertje tot zijn contract afloopt. Die Coen & Sander show op vrijdagmiddag ook.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*