San Fu Maltha en Jan Smit te gast in De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag Heracles-voorzitter Jan Smit en filmproducent San Fu Maltha.

San Fu Maltha is producent van films, televisieseries en documentaires. Zo won hij Gouden Kalveren met Zwartboek en Alles is Liefde. Maltha is één van de medeoprichters van A-Film, het distributiebedrijf dat deze week uitstel van betaling heeft aangevraagd. Hoe is het gesteld met het Nederlandse filmklimaat? Ligt de toekomst wellicht niet in de bioscoop, maar met hoogstaande televisiedrama’s juist op televisie? En wat moet de rol van omroepen hierin zijn?

Jan Smit is de grote man achter Heracles Almelo. Sinds 1998 is Smit – van oorsprong gerechtsdeurwaarder – voorzitter van de club. In zijn eerste jaren speelde Heracles nog in de eerste divisie, maar sinds 2005 is de club een vaste waarde in de eredivisie. De club is dit jaar uitstekend van start gegaan en speelt zaterdag tegen de ‘topper’ PSV. Wat is het geheim van Jan Smit? In de televisierubriek Kassie Kijken staat recensent Ron Vergouwen stil bij de populariteit van grappige filmpjes op televisie. Vliegende Keep Jules van der Wardt is te gast bij oud-wielrenner Gerard Schipper. Deze werd in 1982 wereldkampioen ploegentijdrit, samen met onder anderen Maarten Ducrot.


MAX
De Perstribune
Zondag 20 september 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*