Samenwerking YPCA, De Radiofabriek en De Persgroep

ALLsportsradio en Sportnieuws.nl maken wekelijkse podcast ‘Sports Weekly’.

ALLsportsradio en Sportnieuws.nl starten deze week met de wekelijkse podcast ‘SportsWeekly’. In de podcast worden elke woensdag drie actuele sportonderwerpen besproken.

De podcast wordt geheel in co-productie gemaakt en in wisselende samenstelling gepresenteerd door Robert Denneman van ALLsportsradio en Stefan ten Teije van Sportnieuws.nl, website van uitgever De Persgroep (onder andere AD, Volkskrant).

In de eerste ‘Sports Weekly’ bespreken we metvoetbalcommentator Aad de Mos de titelrace. Verder blikken we met Tim Coronel terug op Dakar 2018 en vertelt Sportnieuws-redacteur Jules Raijer hoe het eraan toe gaat bij de Australian Open.

Vanaf woensdag 24 januari is de podcast wekelijks te beluisteren via de bekende podcast-apps,iTunes, Soundcloud en uiteraard via de websitesvan de beide initiatiefnemers.

“De populariteit van podcasts wordt steeds groter en het is een must om ook via dat kanaal onze doelgroep te bereiken met interessante sportverhalen”, zegt Sportnieuws.nl-hoofdredacteur Stefan ten Teije. “We hebben er al mee geëxperimenteerd en zien dat het aanslaat. De samenwerking met ALLsportsradio moet het nu verder vormgeven.”

Lars Schotanus, directeur YPCA, De Radiofabriek: “We werken al enige tijd heel prettig samen met de redactie van Sportnieuws.nl en kunnen nu met deze gezamenlijke podcast sportminnend Nederland nog beter bedienen met premium sportcontent, die bovendien op elk gewenst moment eenvoudig te beluisteren.”

ALLsportsradio is dé internetradio sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Sportnieuws.nl is dé jongerensportsite van Nederland. Op beide platformen komen sporten aan bod die minder aandacht krijgen op de meeste sites en radiostations.

ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl, TuneIn, www.onlineradio.nl

of rechtstreeks via de ALLsportsradio player:www.allsportsradio.nl/player

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*