Samenwerking Radio 538 en De Vrienden van Amstel LIVE verlengd en uitgebreid  

Voor de zesde keer op rij is Radio 538 officieel partner van De Vrienden van Amstel LIVE. Maar liefst drie weekenden lang maakt de zender deze maand live radio vanaf de 25e editie van het populaire muziekevent. Ook dit jaar zijn via Radio 538 kaarten te winnen voor de shows en deze samenwerking wordt uitgebreid met een maandelijkse activatie in ‘De Coen en Sander Show’, waarin luisteraars het hele jaar lang kaarten kunnen winnen voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024.

Coco Hermans, Radio Director Radio 538: “Er is niets mooiers dan het jaar muzikaal beginnen met De Vrienden van Amstel LIVE. We zijn ontzettend trots dat we voor de zesde keer met Radio 538 onderdeel zijn van de gezelligste kroeg van Nederland, met geweldige artiesten en het gezelligste publiek. Dit jaar staan we opnieuw met onze 538 studio in de Ahoy om de sfeer over te brengen bij de luisteraar en maken onze luisteraars uiteraard weer kans op de allerlaatste kaarten!”

Van 6 januari tot en met 22 januari wordt iedere vrijdag, zaterdag en zondag radio gemaakt vanuit de 538 studio in Ahoy. De shows worden verzorgd door radio dj’s Sander Lantinga en Coen Swijnenberg (vrijdagen), Jordi Warners en Julia van Reyendam (zaterdagen) en Bas Menting en Dylan Boet (zondagen). 

Radio 538 komt tevens met een heuse afterparty op de radio: vanaf 23:00 uur is het één en al gezelligheid over De Vrienden van Amstel LIVE en kunnen luisteraars inbellen met verzoeknummers.

2 Comments

  1. Wel apart dat de concerten dan niet op SBS6 of Veronica uitgezonden worden maar op RTL4. Dan zou je verwachten dat ze ook meteen de tv samenwerking aangaan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*