Ruim 3 miljoen kijkers voor Belgen op EK Voetbal

Geen Nederlands elftal op het EK Voetbal, dan maar kijken naar de Belg. En dan bedoelen we niet de Belgische televisiezenders, maar de Belgische selectie van Marc Wilmots, die geld als een sterrencast op het toernooi in Frankrijk, dat nu enkele dagen aan de gang is en via NPO 1 , vaak vanaf 15.00 uur ’s middags tot middernacht te volgen is.

De eerste wedstrijd van de Rode Duivels heeft maandagavond liefst ruim 3 miljoen kijkers getrokken,  meldt de Stichting Kijkonderzoek. Daarmee torent het duel tegen Italië hoog uit boven de kijkcijfers van de andere wedstrijden tot nu toe op dit EK Voetbal. De wedstrijd was zelfs het best bekeken programma van de dag.

Kunstschaatsen
De kritiek van de kranten en andere media was overigens niet mals na de prestatie van onze zuiderburen, die met 2-0 ten onder gingen. ‘Voetbal is geen kunstschaatsen’ was een van de uitspraken in de Belgische pers. Volgens veel deskundigen in de media zal het elftal van tactiek moeten veranderen om nog verder te komen in het toernooi. (foto npo.nl)
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*