Ruim 1,8 miljoen kijkers per aflevering voor Marble Mania

De nieuwe primetime familieshow Marble Mania wordt op donderdagavond om 20.30 uur met bijna 1,4 miljoen kijkers per aflevering heel goed bekeken. Maar ook op andere dagen en tijden trekken de knikkerraces van SBS6 veel publiek, blijkt uit de cijfers van uitgesteld kijken.

De eerste twee afleveringen van Marble Mania werden op weekbasis door bijna een half miljoen mensen uitgesteld via het TV scherm bekeken. Dit brengt de teller tot en met heden in totaal op ruim 1,8 miljoen kijkers per aflevering. De vele fans van het programma kunnen zich verheugen op nog veel meer spectaculaire knikkerraces de komende weken. Vanavond om 20.30 uur is de derde aflevering van Marble Mania waarin de mannen van Stuk TV een razend spannende knikkerstrijd met elkaar aan gaan.

Marble Mania wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Het programma betreft een samenwerking met supermarkt PLUS, die op dit moment de Marble Maniacs knikker spaarcampagne voert.

Uitzending: elke donderdag om 20.30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl

1 Comment

  1. Oh ja, dat gejatte YouTube programma. Talpa zou het contract met de bedenkers teruggetrokken hebben op het moment dat het format definitief aan Duitsland verkocht werd. Als dit werkelijk op deze manier gebeurd is, dan is dat wederom een flinke smet op de naam Talpa en De Mol familie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*