Rudolf Spoor overleden

en Rudol

Televisieregisseur Rudolf Spoor is overleden, zo heeft zijn familie vrijdag bekendgemaakt aan het ANP. Spoor, geboren in Heemstede, regisseerde decennialang grote evenementen voor de NOS. Onder zijn vele bijdragen was het kerkelijk huwelijk van de toenmalige kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima een hoogtepunt in zijn carrière. Spoor’s werk werd geroemd om zijn professionaliteit en vakmanschap. De televisiewereld verliest met zijn overlijdeeen markant figuur.

5 Comments

 1. Het huwelijk van Max en Lex was gewoon top notch en niet van deze wereld en het beste wat hij ooit geregisseerd heeft. Erg filmisch en live bovendien.

 2. Ik heb een aantal jaren met Rudolf mogen werken. Veel van hem geleerd. De manier waarop je met collega’s omgaat. De manier van werken , de voorbereiding. En de persoonlijke band.Een bijzonder mens

 3. Had reeds contact met Rudolf rond de 60er jaren.
  Was o.m. tijdens de Luchtvaart-Tentoonstelling van Spin tot Spoetnik
  in de Vleeshal in Haarlem augustus 1961.
  Een goede vriend, die ik nooit ben vergeten.
  Sterkte Familie Spoor. Arend

 4. Zijn professionaliteit,originaliteit in observeren en tot uiting brengen en warm menselijkheid zal bij veel mensen in hun herinnering blijven en een voorbeeld voor anderen zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*