RTL haalt per direct ‘Het spijt me’ van de buis

De laatste twee uitzendingen worden niet meer uitgezonden vanwege teleurstellende kijkcijfers.

Ze zijn wel te zien op Videoland heeft RTL Nederland bekendgemaakt. Onlangs werd het iconische programma weer nieuw leven ingeblazen, maar de kijkers bleven weg. Het spijt me trok afgelopen dinsdag 321.000 kijkers.

6 Comments

 1. Ik vind dit echt heel heel erg ik vind het wel een schitterend programma had die 2 afleveringen gewoon uitgezonden desnoods een andere dag of tijdstip maar helemaal niet ben er niet blij mee en dat is wat sbs wel volhoudt maar verschil moet er zijn jammer gr monique van dijk

 2. Zo zie je maar dat als je iets terug brengt van vroeger dat je er niet te veel aan moet sleutelen. Nu gaan ze er helemaal mee stoppen. Dat hoeft helemaal niet. Breng gewoon het originele format met het bloemetje (soms een ander cadeau) op tv.

 3. Niet meer van deze tijd. De tv laat programma s zien die vroeger wel konden……mensen die het spijt me zeggen…..dat doen we niet meer en zeker niet op tv

 4. Jammer ik heb zelf problemen met mijn dochter en wilde dat ook gaan oplossen met het spijt me.
  Maar helaas nu kan het dan niet meer als het van de buis gehaald word.
  Vind het juist een goed programma!!

 5. Verstandig besluit van RTL, hopeloos achterhaalde televisie voor zwakbegaafden en bejaarden, nu goede tijden nog stopzetten en dan gaan de kijkcijfers van RTL wel weer omhoog lijkt mij.

  • Nou, nou, nou …. Een beetje meer respect voor hen, die lager zijn in letters en hoger in jaren! Ik vind de smaak van jongere ‘wiz kids’ ook niet altijd even hoogstaand. Die kijken vaak evenmin verder dan hun eigen stijve lul lang is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*