Ron Vergouwen betwijfelt of Twan Huys RTL Late Night kan redden

Programmamaker, ‘De Zilveren Nipkowschijf’-jurylid en tv-recensent Ron Vergouwen reageert op het vertrek van Humberto Tan. Gaat Twan Huys straks RTL Late Night uit het slop trekken?

Vergouwen: “Ik vind het een hele spannende keuze en ik ben benieuwd naar het format. Twan Huys heeft nog geen grote credibility of zelfs grote bekendheid bij het RTL publiek. Ze willen hoogstwaarschijnlijk een nieuwe koers varen met een wat journalistiekere basis: minder dansen, meer hardtalk. Ik ben ook benieuwd of Twan zich lang staande houdt in een commerciële omgeving. Want hoe reageert hij als het in het begin niet werkt en het format van RTL op de wat vrolijkere tour moet? Twan kan goed uit de voeten met gasten uit de amusementswereld, getuige College Tour, maar een sfeertje bouwen zoals Tan of Jinek, daar heb ik m’n twijfels bij… Trekt hij het programma uit het kijkcijferdal? Met Jinek/Pauw tegenover hem heb ik daar een hard hoofd in. Ik hoop wel dat er vanaf september voor de kijker echt wat te kiezen is op de late avond.”

Ron Vergouwen is werkzaam bij Omroep Max en overziet als tv-recensent de televisieweek in ‘Kassie Kijken’ (De Perstribune/NPO Radio 1)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*