Ron Brandsteder presenteert Rons Nazomer Nachtclub op NPO Radio 5

Vrijdag 24 september presenteert Ron Brandsteder een speciale uitzending van Ron wacht op de nacht. Vanuit een mooie spiegeltent, ergens in Nederland, is dit radioprogramma dan onder de noemer Rons Nazomer Nachtclub te horen tussen 20.00 en 00.00 uur op NPO Radio 5.

In Rons Nazomer Nachtclub luidt Ron Brandsteder in een extra lange en feestelijke locatie-uitzending de zomer uit. Voor de gelegenheid verruilt Ron de studio in Hilversum voor een prachtige spiegeltent. Daar wordt door Ron uiteraard, zoals elke vrijdagavond, heerlijke muziek gedraaid, mogen de welbekende nightcapjes niet ontbreken én is er livemuziek van Dennis van Aarssen en zijn band. Kortom, een mooie muzikale manier om de zomer op NPO Radio 5 uit te zwaaien. En dus zeker het luisteren waard!

Afgelopen weken heeft Ron in de Ron wacht op de nacht-uitzendingen zijn trouwe luisteraars opgeroepen zich aan te melden en zo kans te maken deze avond op vrijdag 24 september mee te beleven. Uiteraard worden hierbij de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Rons Nazomer Nachtclub
Vrijdag 24 september
Tussen 20.00 en 00.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Ron Brandsteder

1 Comment

  1. Verdient Ron geen bekendere band dan die van Dennis van Aarsen ??? Ron is ’n gepassioneerde, aimabele en zeer vakkundige presentator . Lekkere stem , humor en hopelijk neemt hij z’n eigen platenkeus mee. Daar is’ie óók heel goed in. Basis- en repertoire kennis. Toi Toi Ron !!!!! Kwaliteit en amusement, hè hè ,,,,eindelijk !!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*