Roderick Veelo en Allard Kalff op De Perstribune van MAX

 Zondag 1 november zijn presentator Roderick Veelo en voormalig autocoureur Allard Kalff te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Roderick Veelo, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft deze week afscheid genomen als journalist van RTL Z. Vanaf 1 november gaat Veelo zich toeleggen op onder meer zijn nieuwe column bij De Telegraaf en op het maken van podcasts. Veelo is de maker van de onderscheiden The Post Online-podcast, waarin hij samen met Bert Brussen het nieuws doorneemt.

Allard Kalff, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is autocoureur en autosportverslaggever. In zijn jonge jaren behoorde Kalff tot de Nederlandse autosporttop, maar tot een doorbraak op het allerhoogste niveau kwam het niet. Als reporter haalde Kalff wel de top. Hij schopte het onder meer tot pitstraatreporter in de Formule 1 en tot populair duider van het autosportnieuws, onder meer in de podcast Slipstream. Deze week verscheen zijn biografie: Kalff – Leven in de racerij.


In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*