CEO Peter de Mönnink vertrekt bij Talpa Network

Peter de Mönnink, Algemeen Directeur van Talpa Network vertrekt per 31 december. 

John de Mol namens de RvC van Talpa Network: “Het is meer dan spijtig dat we Peter zien vertrekken. Peter heeft de afgelopen jaren met een enorme inzet en ambitie gewerkt aan het vormgeven van Talpa Network dat we in 2017 zijn gestart. En terwijl we volop in de groeifase zaten, brak afgelopen voorjaar COVID uit waarbij Talpa Network midscheeps werd geraakt. Het vermogen van Peter om vervolgens koers te wijzigen en de gevolgen van COVID direct aan te pakken hebben ervoor gezorgd dat we nu tegen een stootje kunnen. Ik ben Peter zeer erkentelijk voor de invulling van zijn rol de afgelopen jaren en ik wens hem het allerbeste toe in een volgende rol”. 

Peter de Mönnink: ‘Ik wil John en Pim bedanken voor hun jarenlange ondersteuning. Het ondernemerschap dat Talpa Network zo kenmerkt, heeft in die tijd gestalte gekregen in de groei van het bedrijf en de sterke merken met dito marktposities. Het was oprecht een fantastische periode. Ondanks COVID staat er een robuust bedrijf met een groeipotentieel dat is gebaseerd op uitstekende mensen. Hun creativiteit wordt continu verankerd in krachtige merken. Toch is het na zoveel jaren een goed moment om mijn ambitieniveau te verleggen. Ik kijk met plezier en trots terug en verheug me op de volgende stap in mijn loopbaan.’ 

RvC lid Pim Schmitz neemt de rol van CEO over.

1 Comment

  1. Waar het Talpa netwerk is opgebouwd, zijn de merken vooral afgebroken. Uiteindelijk was het maar half werk met inmiddels teleurstellende kijk- en luistercijfers. Geef die man een afscheidsbonus!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*