Robert Fortuijn nieuwe netmanager NPO Zapp/Zappelin

Robert Fortuijn (47) start op 1 december 2018 als netmanager van NPO Zapp/Zappelin. Fortuijn heeft de afgelopen negen jaar gewerkt als eindredacteur voor de kinderprogramma’s van de Evangelische Omroep. In deze rol was hij mede verantwoordelijk voor succesvolle Zapp-programma’s als Checkpoint, TopDoks, Hallo, ik heb kanker en Anti Pest Club.

Frans Klein, directeur NPO Video: “Robert heeft ruime ervaring in kinder- en jongerentelevisie, zowel als programmamaker als strategisch ontwikkelaar. Hij was betrokken bij verschillende prijswinnende formats die met hun multimediale benadering kinderen op verschillende manieren en in verschillende vormen wisten te boeien. Hij zal de 360 graden-strategie van NPO Zapp/Zappelin nog verder gaan uitbouwen.”

Robert Fortuijn: “NPO Zapp/Zappelin zendt kwalitatief goede programma’s uit die impact maken op kinderen en hen helpen bij een brede ontwikkeling. Het is voor mij een eer en een uitdaging om me als netmanager in te zetten voor deze unieke en sterke kinderzender.”

Foto: Willem-Jan de Bruin

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*