Rob Goossens naar RTL Boulevard

Rob Goossens

De bekende mediajournalist zal regelmatig bij het RTL-programma aanschuiven om zijn licht op mediakwesties te werpen. 

Vorig jaar was hij ook al als ‘insider’ te zien in Boulevard-concurrent 6 Inside. Dit programma hield echter na een half jaar op door matige kijkcijfers. 

5 Comments

  1. Gemeentes besteden hun werk tegenwoordig ook uit aan externe “deskundige”, maar peperdure adviseurs. Alles wordt heden ten dage in een consultancy container geflikkerd, die vaak nog van heinde & verre moeten komen. (Zogenaamd voor de onafhankelijkheid). Geen enkele opleiding of ervaring op het beleidsterrein vereist, maar als ze in termen van rendement denken, is het goed.

  2. Rob Goossens Ha Ha! Waar kwam deze man eigenlijk ineens vandaan vorig jaar? Ik volg dagelijks de media op de voet en ik heb deze Rob nog nooit op ook maar een nieuwtje of primeur kunnen betrappen. Ook blijkt nergens uit dat hij oog heeft op hoe dingen kunnen lopen in medialand. Niets mis met speculeren zolang je dan wel een beetje in de goede richting zit. Deze Rob roept maar wat en er klopt meestal niets van. Het toppunt van wat hij bij RTL Boulevard zei was dat als de NPO in januari nog geen opvolger voor Eva Jinek heeft dat dan Tijd voor MAX verhuist naar de late avond. Ha Ha! Dit geloof je toch niet? Hij zei het echt. RTL Boulevard moet gauw stoppen met types als Rob Goossens en Eric de Munck (geld tevens voor De Telegraaf, Radio 2 en Televizier) en naast Aran Bade op zoek gaan naar een echte mediadeskundige. Rob en Eric willen alleen maar heel graag op televisie. Daarvan zijn er helaas in deze tijd al meer dan genoeg.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*