Rob Geus wil Smaakpolitie terug op tv

In een recent gesprek op 3FM tijdens de ochtendshow met Sophie en Mart, heeft Rob Geus, bekend als de hygiëne-expert van ‘De Smaakpolitie’, de deur opengezet voor een mogelijke terugkeer van het programma op televisie. Het programma, dat voorheen te zien was op SBS 6, mist enkel nog de steun van een enthousiaste zenderbaas om weer op de buis te verschijnen.

Tijdens het gesprek reageerde Geus op de vraag over een comeback van het populaire programma. Hoewel hij in eerste instantie terughoudend leek, gaf hij toe dat de vraag naar de terugkeer van ‘De Smaakpolitie’ vaak gesteld wordt, wat aangeeft dat er nog steeds een groot publiek voor is. Geus benadrukte dat hij het programma met veel plezier heeft gedaan en gelooft dat het, zeker in de nasleep van de coronapandemie, nog steeds relevant zou zijn.

Daarnaast hintte Geus naar een verrassing voor de consument waaraan hij momenteel werkt, met name gericht op de hygiëne rondom het vaatdoekje, een item dat hij beschrijft als ‘ranzig’. Hij belooft tegen het einde van dit jaar met iets unieks te komen om consumenten mee te verrassen.

8 Comments

 1. Ik denk dat het best zou kunnen werken. De vrijdagavond van SBS6 is dood terrein, waarom niet, productiekosten zijn laag, dus probeer het uit zou ik zeggen.

  • Hoezo dan ” hij spoort niet” Ken je hem persoonlijk ofzo?

   Ik denk ook dat het nog goed kan werken omdat er nog genoeg ranzigheid is in b.v. de horeca. Zet ze maar te kakken op de tv.

   • En dat is leuk of boeiend om naar te kijken? Waar je zin in hebt. En of ie spoort weet ik niet, wel dat hij eigen keurcertificaties verkocht. Geld stinkt in ieder geval niet voor Rob de Geus.

  • en niet alleen horeca zaken. ook bij kook programma’s waar bij de lange haren van de assistentes over de werktafel vliegen…

 2. De Smaakpolitie zou zeker nog goed kunnen werken. Ik denk alleen dat het goed is om er naast Rob nog een gezicht aan toe te voegen.

  Een nieuwe serie Mijn Tent is Top of een Nederlandse versie van Mijn Pop-Up Restaurant zou ook goed bij SBS6 passen. Bij succes kan er ook een variant gemaakt worden met koppels die dit in het buitenland gaan proberen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*