Rick van Velthuysen feestelijk van start op traffic radio

Rick van Velthuysen heeft gisteren zijn comeback gemaakt op de Nederlandse radio. De winnaar van de Gouden RadioRing 2014 presenteerde gisteren tussen 7:00 en 9:00 uur in een feestelijke setting zijn eerste programma op Traffic Radio.

“Na mijzelf een fikse periode even offline te hebben gezet, heb ik uiteindelijk dan toch mijn AAN-knop weer weten te vinden. In januari had Traffic Radio al met mij gesproken en enkele maanden later vond ik deze mooie club dan toch een prima plek om in alle rust weer op te starten. Nou ja in alle rust…….verrast was ik wel over de vele positieve reacties op het eerste persbericht, dat ik weer zou beginnen bij Traffic Radio.

Blijkbaar is er nog steeds meer dan voldoende relevantie en ook bij de start van mijn programma, deze morgen op Traffic Radio, ben ik tot de conclusie gekomen dat het spotlicht dan toch weer serieus op mij gericht staat. Gekscherend noemde ik mijn hernieuwde start bij de verkeerszender van Nederland “mijn radio-reïntegratieproject”, maar het is mij ondertussen toch duidelijk geworden dat er wel iets meer van mij verwacht wordt. Een gezonde en meer dan plezierige druk, waarmee ik mij de komende tijd iedere werkdag -om 7 uur in de vroege morgen- op de radio zal melden. Ik sta weer helemaal AAN, of nog beter ik ben weer ONLINE”, aldus Rick van Velthuysen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*