6 Comments

   • Zo moeilijk Juul? Iedereen wordt met zijn, of haar achternaam genoemd, behalve Caroline (Brouwer). Maar dat doet de realiteit – helaas – geen geweld, want t is Rob Stenders met zn sidekick. Bij Marieke & Mattie is dat anders, net als tot voor kort bij De MAX! met Manuela Kemp en Henkjan Smits. Ik hoop vurig dat straks bij Nachtclub Veronica (van 00 tot 02 uur van Ma t/m Do) met Lisanne en Giph de rolverdeling ook gelijkwaardig is. Dat Giph r niet maar n beetje bijhangt als sleutelhanger. Dus.

    (Maar die Nachtclub Veronica begint niet vannacht, zoals aangekondigd, maar pas over n paar weken. Giph nam overigens dit weekend vervroegd afscheid van zn showtje Phil Collins zegt sorry, niet gister, maar al zaterdag. Raar? Weet ik niet, maar dus niet raar opkijken als ie helemaal nooit meer op komt dagen. Hoe dan ook spannend wie dr dan vannacht uit de hoge hoed wordt getoverd. Ik gok op Jannes Drop. Gaap, maar beter dan die twee racisten op twee. Dat dan weer wel.)

    O ja, vandaag Leidens ontzet. Tijd voor hotsput! Nunca olvides 3 de octubre 1574!

  • O je dacht, Ik reageer weer s als n pot bedorven zure bommen met n houdbaarheidsdatum van 31 augustus 1974, dus met vijf woorden en 25 puntjes en dan gaat Adriaan me vast nog s uitleggen wat ik niet snapte. Daggutnie. Ga je buurman pesten, of neem n krantenwijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*