René Stokvis te gast in de TinekeShow

Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen zangeres Ruth Jacott en tv-producent René Stokvis. 

Maandag is zangeres Ruth Jacott te gast. Ze vertelt over haar feestelijke Vijf Steden Tour waarbij ze nieuw en oud repertoire ten gehore brengt. 
Op dinsdag komt schrijver Han Lörzing langs. Hij brengt in zijn nieuwe boek Mijn generatie een ode aan de babyboomer. 

Op woensdag praat Tineke over het nieuwe boek Help, mijn kind wil beroemd worden. In de studio vertellen schrijvers Madelief Blank(kindercastingproducent) en Mark van Haasteren (kinderregisseur) over de veel gekoesterde wens van kinderen om in de spotlights te staan en hoe hun ouders daarmee om moeten gaan. 

Donderdag schuiven countryzanger Ben Steneker en zijn dochter Carmen aan bij Tineke. De kwieke Ben (80) treedt nog steeds op en heeft zijn liefde voor de countrymuziek overgedragen aan zijn dochter Carmen, met wie hij ook samen optreedt. 

Vrijdag sluit TinekeShow de week af met als gast René Stokvis. Deze tv-producent stond aan de wieg van vele successen zoals Te land, ter zee en in de lucht en Ik Vertrek. Dat laatste programma viert dit jaar het tienjarig bestaan met speciale jubileumuitzendingen. 
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*