Redesign voor NOS.nl

Eén van de grootste nieuwssites van Nederland  krijgt een eigentijdse en gebruiksvriendelijk uiterlijk, waarop het nieuws, de video’s en de livestreams goed tot hun recht komen.

 
Bij het redesign is NOS uitgegaan van de gebruiker en de context ofwel de nieuwsbehoefte. Voor het merendeel van de NOS.nl bezoekers is up-to-date zijn met wat er in de wereld gebeurt, de belangrijkste motivatie om nieuws te lezen. Een andere belangrijke context voor de gebruiker is ‘niets willen missen’. Die behoefte trachten zij in te vullen door het laatste nieuws en Live beelden aan te bieden.
 
De nieuwe NOS site krijgt een simpelere navigatie, waarbij het nieuws centraal staat. Tijdens de Olympische Spelen en het WK Voetbal is  al geëxperimenteerd met een nieuw design: langere pagina’s en meer aandacht voor beeld. Deze design uitgangspunten zijn ook toegepast op de nieuwe NOS.nl site.
 
De komende tijd wordt er nog volop gebouwd aan de nieuwe NOS site. Op beta.nos.nl is te zien hoe de nieuwe NOS site eruit komt te zien. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*