Realityshow De Bondgenoten dit najaar op SBS6

Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dát is de gloednieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten. De serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro… De nieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten is dit najaar te zien op SBS6 – en producent Talpa zoekt nog deelnemers. 

De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie? Talpa is op zoek naar sterke, slimme (of allebei) deelnemers voor De Bondgenoten. Iedereen die zich gedurende langere tijd kan vrijmaken, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/debondgenotenDe Bondgenoten is een format van Talpa Concepts en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. 
Uitzendingen: dit najaar op SBS6.

14 Comments

   • Dat EJVJL eindigde vorig jaar als flop. Met 200k a 300k kijkers heeft het gewoon gefaald. Zelfs dan helpt dat doelgroep geneuzel niet.

    • Een jaar van je leven is zeker geen flop en word goed bekeken. Nog elke dag! Het is helemaal niet gestopt vorig jaar. Over welk programma heb jij het? Het is eigenlijk stom dat SBS niet gelijk doorgaan met EJVJL.

     • Verrek, je hebt gelijk…maar de kijkcijfers van gemiddeld 350k zijn nog steeds niet om over naar huis te schrijven.

    • In de doelgroep scoort het heel goed en online word het goed bekeken bij Videoland. Het is geen Big Bother 1 maar het heeft een grote fanbase. Het is echt dom dat ze er niet mee doorgaan. Hebben ze eindelijk in combinatie met Lang Leve de liefde wat het goed doet in de vooravond en dan gaan ze het weer omgooien. Ze lijken het ook nooit te leren bij Talpa/SBS.

     • Ok, hoe goed wordt het bekeken op Videoland?
      Ik geloof er niets van.
      Als iets echt een top-format is dan wordt het ook lineair heel goed bekeken. En dat wordt het gewoon niet. Volgens mij klets je maar wat raak.

 1. Zolang het goedkoop en met weinig aandacht is geproduceerd zoals veel formats bij Talpa, dan kan het ook geen succes worden.

  • @Dirck: lineaire kijkcijfers zijn niet relevant, het wordt uitgesteld terug gekeken en ook via Videoland, als je dat optelt kom je op een verdubbeling.

 2. Daar is het vormelijk om te doen. Talpa test nieuwe formats uit op SBS6 daarom was het ook niet zo relevant of EJVJL goed scoorde of niet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*