Ray van Meulen en Marc van der Wel aan de slag voor NEP

NEP The Netherlands breidt haar nationale salesteam per 1 oktober uit met Jonathan Vermeulen en Marc van der Wel. Vermeulen isangesteld als Directors of Sales en Ray van Verseveld versterkt het team als clientmanager sport.

Jonathan Vermeulen en Marc van der Wel beschikken beiden over ruime technische kennis, marktkennis en strategisch inzicht; Vermeulen (voorheen) in de rol van commercieel manager bij NEP The Netherlands en Van der Wel als Director of Business Development bij Ampco Flashlight Holding. Als Directors of Sales geven zij gezamenlijk leiding aan het salesteam dat zich richt op de Nederlandse broadcastopdrachtgevers.

Karel van der Flier (CCO NEP The Netherlands): “Deze stappen passen naadloos in onze plannen het bedrijf nog verder te laten groeien en verder te professionaliseren. Vooral de toenemende vraag van opdrachtgevers naar een complete (glass to glass) workflow zorgt ervoor dat wij scherp moeten blijven op onze afdelingen. De nationale markt is onze basis en we blijven goed luisteren naar de wensen, trends en ontwikkelingen. Met Jonathan en Marc aan het roer van het salesteam gaat dat zeker lukken, en ook de kennis van Ray op gebied van sport is een zeer waardevolle aanvulling! Wij willen immers samen met onze opdrachtgevers de Nederlandse technologische koppositie behouden.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*