Rámon Verkoeijen van BNNVara naar PowNed

Radio-dj Rámon Verkoeijen voegt zich bij omroep PowNed en zal zijn radioshow ‘Rámon’ vanaf 2024 uitzenden op NPO 3FM onder PowNed’s vlag.

Met een achtergrond als ‘Rámon de Stagiair’ en deel van het duo ‘De Klusjesmannen’, en later een duo met Mark van der Molen, brengt Verkoeijen ervaring en een unieke stijl in zijn solo-radioshow. Hij omschrijft zijn programma als ‘personality hitradio’, gekenmerkt door humor en zelfspot. Florent Luyckx, Manager Audio van PowNed, prijst Rámon als een getalenteerde vakman met een originele benadering. De uitbreiding van het PowNed-radioteam, met namen als Ruud de Wild, Eddy Keur, en Barend van Deelen, onderstreept de groei en ambitie van de omroep.

2 Comments

  1. Ik snap toch echt niet de aandacht die dit soort interne NPO transfers krijgen. Het wordt steeds gebracht als een enorme verandering, terwijl er in de beleving van de kijker/luisteraar vaak alleen een ander logo opgeplakt wordt (als ze dat al merken).

  2. Als met deze overstap ze ook een hereniging met Timur Perlin of Sander Lantinga (die kans was er vorig jaar maar 3FM zat weer eens te slapen) gepaard was gegaan dan was het noemenswaardig geweest. Nu is het gewoon het zelfde met voor Verkoeijen alleen een andere naam bovenaan zijn loonstrookje.

    Al gun ik hem en Eddy Keur wel een betere zender dan 3FM. Zet Verkoeijen maar eens naast Keur op de vrijdagmiddag.

    Mochten Wout & Frank nou echt de overstap maken naar de commerciëlen dan hoop ik wel dat Eddy Keur eindelijk zijn verdiende tijdstip op Radio 2 krijgt op vr, za en zo van 16.00 tot 18.00u al dan niet met Gijs en Ramon als sidekick.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*