Raisa Blommestijn nieuwe presentatrice Ongehoord Nieuws 

Omroep Ongehoord Nederland (ON!) heeft voor het opinieprogramma ’Ongehoord nieuws’ bij de aanvang van het nieuwe seizoen een nieuwe presentatrice aangetrokken. 

Presentator Arlette Adriani kondigde dinsdagmiddag aan het begin van de eerste aflevering van het nieuwe, tweede seizoen van de talkshow aan dat er afscheid is genomen van presentator Ahmed Aarad en dat rechtsfilosoof Raisa Blommestijn zijn plaats heeft ingenomen. Zij was al regelmatig te gast in het programma. 

21 Comments

 1. Als ik de reacties hier lees, dan blijkt dat sommige mensen agressief worden, als er iemand getoond wordt die een niet-linkse mening heeft.

  Ik ben blij dat er mensen bestaan zoals Raisa Blommestijn. Ze heeft een nuchtere kijk op zaken. En dat is wel nodig in tijden van doorgeslagen gekte, idioterie, de situatie waarin we sinds 2020 leven.

  Ik wens haar veel succes.

 2. De mooiste in de eerlijkste programma die ik ooit heb gezien veel respect voor de makers en die twee leuke meiden die dit presenteren super Ik ben toch al 83 jaar

 3. Het lijkt me logisch dat je als presentator kiest voor een mooie vrouw: als het programma soms wat minder is blijf je kijken voor.. haar.

 4. Heb vandaag voor het eerst gekeken fijne programme begint goed totdat ze met onwaarheden hun standpunt willen bekrachtigen. Daardoor ontkrachten ze het juist jammer en een gemiste kans.
  Als ze duidelijke feiten zou het een mooie aanvulling zijn. Het is de journalistiek onwaardig.

 5. Zwarte Piet zijn we al kwijt, ik was 85 jr. een blanke man, nu moet ik wit zijn(mooi niet)De gouden koets, een stukje cultuur is def. gestald, nu zijn de straatnamen en standbeelden aan de beurt. Ik heb 35 jr. bij de douane gewerkt, nooit problemen met buitenlanders/vreemdelingen. Nu sta ik in de supermarkt tussen de hoofddoekjes en
  lange zwarte jurken, is de tv reclame al een ramp nu bestaat de helft van de acteurs al zwart en vraag mij af waar woon ik eigenlijk. Raisa lieve schat, mijn complimenten, het was een verademing om weer eens iemand te horen die niet angstvallig oppast om iemand te raken en gewoon de dingen bij de naam noemt

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*