Radiopresentator Bert Kranenbarg op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 7 juni radiopresentator Bert Kranenbarg en hockeycoach Marc Lammers.

Bert Kranenbarg presenteert al jaren programma’s voor NPO Radio 2, zoals Ontbijtradio en Knooppunt Kranenbarg. Tegenwoordig presenteert hij elke zaterdag Grand Café Kranenbarg. Ook zet hij zich elk jaar in voor Alpe d’HuZes, een inzamelingsactie voor kankeronderzoek. Op de radio deed hij hier vaak fietsend verslag van, ook toen de organisatie in opspraak raakte door hoge betalingen aan de voorzitter. Deze week was hij weer aanwezig bij het evenement dat voor de tiende keer gehouden werd.

Marc Lammers was tussen 2000 en 2008 bondscoach van het nationale vrouwenhockeyteam. De Bosschenaar won met hen de zilveren medaille op de Olympische Spelen van Athene in 2004 en de gouden plak in 2008 in Peking. Daarnaast maakte hij het damesteam wereld- en Europees kampioen en won hij diverse keren de Champions Trophy. Als speler kwam hij vijf keer uit voor Oranje. Tegenwoordig houdt Lammers zich bezig met teambuilding en geeft hij clinics aan bedrijven. Hij werd door Roger Reijnders, bondscoach van het vrouwenvoetbalteam, gevraagd om advies. In de nacht van zaterdag op zondag voetballen de dames tegen Nieuw-Zeeland in Edmonton, Canada. Hebben zijn adviezen de Oranjedames geholpen?

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op afgelopen tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week bij oud-atlete Els Vader. 

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX De Perstribune 
Zondag 7 juni 2015 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*