Radio4All wordt hernoemd naar Yoursafe

Volgens MarketingReport, zal de bekende zender Radio4All binnenkort doorgaan als Yoursafe. De naamsverandering lijkt een strategische stap, aangezien Yoursafe ook de naam is van een financiële instelling van eigenaar Joost Zuurbier. Het domein Yoursaferadio.nl werd reeds in december geregistreerd.

Joost Zuurbier kwam afgelopen zomer in het nieuws toen hij tijdens de veiling van landelijke commerciële FM-frequenties kavel A08 wist te winnen, waar voorheen Sublime te horen was, met een bod van 6,1 miljoen euro. Oorspronkelijk zou de zender door het leven gaan als Financial News Radio, maar nog voor de lancering werd de naam omgezet naar Radio4All en werd Giel Beelen benoemd als creatief directeur.

Radio4All, dat slechts als tijdelijke naam diende, zal bij de officiële lancering als Yoursafe naar buiten treden. Giel Beelen heeft al eerder gesuggereerd dat de nieuwe naam verband houdt met één van Zuurbiers bedrijven. Hij legde ook uit dat het radiostation niet per se winst hoeft te maken; het vertegenwoordigen van inclusiviteit, openheid en privacy is volgens Zuurbier van grotere waarde.

Yoursafe Radio moet een radioplatform zijn waarbij afzonderlijke makers het middelpunt moeten vormen. Inmiddels maken verschillende jonge programmamakers waaronder influencers, journalisten en dj’s verschillende soorten programma’s uiteenlopend over onderwerpen die jongeren bezig houden, relaties, studenten, vrouwen, dancemuziek, jazz, influencers en meer. 

10 Comments

  1. Your Safe Radio. Where you can be who you want to be

    Van de Mediafreak die zich baseert op een bericht van Mediareport:

    “In april (naamsverandering op 24 april JH) gaat de zender stilletjes over, pas in september moet de grote lancering zijn. Vanaf 1 mei zijn er advertenties te horen op de zender. Op 29 september verhuist de radiozender naar Amsterdam. In mei en juni wordt de verbouwing afgerond.”

    Pech voor Kicken, want hij is veel te oud voor de zender die zich op Generatie Z.

  2. Ik zie een radio met een condoom erom heen voor me. jouw veilige radio? Hoe creatief mag Giel zijn. Die Zuurbier ziet het echt als zijn hobbyzender.

    Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*