Radio Veronica-teams zwemmen ruim 27 duizend euro bij elkaar voor ALS

Radio Veronica heeft dit jaar tijdens de Amsterdam City Swim met twee zwemteams €27.143,- opgehaald voor Stichting ALS Nederland. Onder anderen dj’s Nicky Verhage, Michael Blijleven, Martijn Zuurveen en Fox Sports-presentator Jan Joost van Gangelen zwommen vandaag twee kilometer door de grachten om geld op te halen en aandacht te vragen voor de zenuwziekte. Ook de familie Jorna zwom mee, het gezin van de 56-jarige Roland Jorna uit Doorwerth. Roland is een goede vriend van de dj’s, bij wie in november 2014 de diagnose ALS werd vastgesteld. Foto door Radio Veronica: v.l.n.r.: Michael Blijleven, Nicky Verhage, Roland Jorna en Jan Joost van Gangelen.

Het bedrag van de dj’s heeft bijgedragen aan de voorlopige totaalopbrengst van €1.878.050,- dat dit jaar voor Stichting ALS Nederland is opgehaald. Tot en met eind september kan er nog worden gedoneerd via amsterdamcityswim.nl.

Radio Veronica is mediapartner van de Amsterdam City Swim, dat dit jaar voor de vijfde keer werd georganiseerd. Al het geld dat is opgehaald komt geheel ten goede aan de Amsterdam City Swim en Stichting ALS Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*