Radio 538 gestopt met jaarlijkse inzamelingsactie

Radio 538 heeft bevestigd dat ze na drie edities zullen stoppen met hun jaarlijkse inzamelingsactie, genaamd Missie 538. Dit besluit volgt op berichtgeving in De Telegraaf. De radiozender heeft aangegeven dat de actie niet goed aansluit bij de voorkeur van de luisteraars. Desondanks benadrukken ze het belang van hun bijdrage aan goede doelen en zullen ze dit in de toekomst blijven ondersteunen.

De actie was een tegenhanger van het 3FM Glazen Huis en vond plaats in de dagen voor Kerst, konden luisteraars tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Ook werden er veilingen gehouden voor ervaringen en producten, en kregen luisteraars, bedrijven en andere organisaties de mogelijkheid om hun eigen acties op te zetten. Vorig jaar wist Radio 538 nog een recordbedrag van 4,7 miljoen euro op te halen voor het Prinses Máxima Centrum.

5 Comments

  1. Prima past inderdaad niet bij die kleuter zender. Bedenk zelf eens wat en jat niet steeds ideeën van andere zenders. Doe bijvoorbeeld iets met een zandbak of met play do of zo

    • Verzin eens wat origineels, altijd dat eeuwige na-apen van anderen…..En draai eens wat meer muziek uit de 50s, 60s, 70s en 80s……Altijd maar blijven hangen bij de 90s en recentere muziek, jullie lijken Paul Rabbering wel

  2. Missie 538 was altijd een missie-luistercijfer behoud. Ik denk dat 3fm geen gevaar is gebleken afgelopen jaren, plus de ster-DJ’s ontbreken nu.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*