Raak bekend met de voordelen van digitale gaming platforms

Digitale gaming platforms zijn van die plaatsen, waar u voor al uw gaming behoeftes online kunt shoppen. Deze bevatter gebruikelijk een grote selectie items en biede zo’n beetje alles dat in digitale vorm geleverd wordt. Videogames, gaming abonnementen, een Playstation kaart, een Xbox game pass, DLC’s, skins, Ingame valuta en veel meer liggen er op de kooptafel. Het meest aantrekkelijke van deze platforms, is het feit dat u vrijwel alles er goedkoper kunt aanschaffen dan als u dezelfde producten in een fysieke winkel zou kopen, direct vanuit de e-shop in het netwerk van uw console. 

Mythes en feiten over gaming consoles

Als u geïnteresseerd bent in uzelf een console te kopen voordat u start met shoppen voor games en andere goodies, zijn hier een aantal mythes waar u over zou moeten weten.

Nintendo Switch kan niet concurreren met andere consoles

Zelfs nadat de Nintendo Switch console werld gereleased, zeiden kritici al van over de hele wereld al meteen dat de console niet mee kon blijven gaan met de kwaltieiten van een Xbox of PlayStation. Hier zijn we dan, 5 jaar later en de Switch is gewoon een van de meest populaire gaming consoles ter wereld, welke elke dag eindeloze pret aan gamers van over de hele wereld levert. De console mag dan niet zo krachtig zijn als de competitie, meet het heeft een unieke stijl en een nog uniekere set aan games, die gewoon perfect zijn voor de juiste persoon. Het nemen van een Nintendo eShop card naast een Switch console, kan zowaar maar eens een van de beste gaming keuzes zijn die u ooit zult maken!

PS5 en de Xbox Series X|S zijn vrijwel gelijk

Sommigen zullen zeggen dat er geen verschil meer is, of u niet een PS5 of een Xbox Series X|S neemt, maar hetzelfde is ook over de vorige generatie gezegd. Ze liggen heel dicht bij elkaar als we het hebben over snelheid en de beschikbare games. Echter, zijn er wel wat verschillen die u moet weten. Zowel de Xbox en PlayStation hebben games en franchises die alleen op die console gereleased worden, maar ook de abonnementsdiensten liggen vrij ver van elkaar verwijderd en dat zijn grote beslissingen als het gaat om de keuze voor uw volgende console.

Abonnementen en gift cards

Anders dan videogames, zijn abonnementen en gift cards een van de meest populaire gaming items geworden die men op de digitale platforms aanschaft en is voor een groot deel verantwoordelijk voor de stijging in populariteit van deze platforms. Het is makkelijk te zien waarom. Gaming abonnementen bieden simpelweg de beste waarde voor uw geld op het moment en het maakt niet uit welke keuze console u maakt. Als u bijvoorbeeld kiest voor Xbox Game Pass of Game Pass Ultimate, krijgt u instant toegang tot een grote bibliotheek aan games, de mogelijkheid om games online in multiplayer modus te spelen, nieuwe games te krijgen per maand en exclusieve deals en kortingen. Al dit voor veel minder dan wat een enkele game per maand kost. De aanbiedingen en prijzen verschillen onder consoles, maar ze geven allemaal een geweldige deal!

Het kopen van gift cards op digitale gaming platforms, is een ideale manier om geld te besparen. U kunt deze cards voor minder dan de waarde van geld krijgen, wat betekend dat u minder betaald om meer te krijgen. U kunt bijvoorbeeld een PlayStation kaart goedkoper kopen, verzilveren en geld toevoegen aan uw PS netwerk account, dan dat u in de winkel betaald had voor alleen de kaart. U kunt dit geld dan gebruiken om te kopen wat u wilt van het netwerk. 

Simpelweg gezegd, digitale gaming marktplaatsen hebben een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden gegeven aan gamers. U kunt geweldige deals en toegang tot een belachelijke hoeveelheid gaming producten krijgen, zonder het huis te hoeven verlaten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*