Project Space is weer geopend

De komst van nieuwe technologieën en social media hebben ervoor gezorgd dat je niet alleen meer mét de media, maar ook ín de media leeft. In de Project Space bieden we ruimte aan experimentele projecten op het gebied van media.

We laten je ontwikkelingen zien én ervaren. Maak kennis met nieuwe vormen van interactie, presenteren, kijken en media maken. 

De Project Space is weer geopend! Tussen 25 september 2019 en 1 maart 2020 is deze te bezoeken op woensdagen en in het weekend. Een bezoek aan de Project Space is inbegrepen bij je bezoek aan ons museum.

Radio

Vanaf september staat de Project Space in het teken van Radio. In Radio Garden reis je de wereld over door de wereldbol te draaien en te luisteren naar radiozenders van overal en nergens. Met RE:VIVE komen electronische muziek en materiaal uit ons archief samen en creëer je zelf nieuwe muziek. En Hertzian Landscapes is een interactieve live-visualisatie van het radio spectrum. In deze immersieve installatie van ontwerper en kunstenaar Richard Vijgen stap je in een landschap dat normaal gesproken onzichtbaar blijft.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*