Pointer (KRO-NCRV) breidt presentatoren-team uit met Marijn Frank 

Het journalistieke onderzoeksplatform Pointer (KRO-NCRV) heeft vanaf dit najaar een nieuw gezicht. Marijn Frank wordt naast Anna Gimbrère en Teun van de Keuken het gezicht van Pointer op tv. In haar eerste uitzending duikt ze in het kanaaldrama in Twente, dat ook wel het “Tweede Groningen” wordt genoemd.  

  

Marijn Frank is presentator, documentairemaker en een van de verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde. Eerder presenteerde ze programma’s als De Rekenkamer, Een programma over de jaren ’90’ en De Prijsvechter. Naast dat Marijn presenteert, maakt ze ook documentaires. Zo maakte ze de documentaires Slagershart (2017), Vleesverlangen (2015) en Bente’s stem (2012). In 2007 won ze de Tuschinski Film Award won tijdens het Nederlands Film Festival, met haar documentaire Pappa is weg. Haar meest recente documentaire is Overgave (2022). Deze wordt 17 oktoberuitgezonden op NPO2. 

  

Marijn Frank: “Ik kijk er enorm naar uit om voor Pointer aan de slag te gaan. Het is een eer om het ijzersterke team van Pointer te versterken, en mee te werken aan het blootleggen van misstanden en kwesties die nu spelen in de samenleving.” 

   

Meike Huber, eindredacteur Pointer: “Met Marijn hebben we een ervaren presentatrice in huis gehaald. Ze is betrokken en empathisch van aard, tegelijk is ze zeer doortastend. Marijn laat niet snel los; precies wat nodig is bij Pointer. We verheugen ons enorm op de samenwerking”. 

   

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*