Poelmann directeur Commissariaat voor de Media

Suzanne Poelmann is de nieuwe algemeen directeur van het Commissariaat voor de Media. Dat heeft het college van commissarissen van de toezichthouder besloten, meldt het CvdM vandaag,  De benoeming van Poelmann, die de afgelopen maanden al waarnemend directeur was, gaat per direct in.

Madeleine de Cock Buning, collegevoorzitter van het Commissariaat voor de Media, zegt verheugd te zijn met de aanstelling. “Suzanne combineert leiderschap en ruime juridische ervaring met kennis van zowel de mediasector als van toezicht. Het college is ervan overtuigd dat de dagelijkse leiding van de organisatie bij Suzanne in goede handen is.”

Advocaat
Poelmann, 43 jaar oud,  werkt ruim vijf jaar bij het Commissariaat voor de Media. Ze leidde de afgelopen jaren als MT-lid en later ook als adjunct directeur de afdeling Handhavingsbeleid en -Uitvoering. Voor haar overstap naar het Commissariaat werkte ze als advocaat bij De Brauw.

Als algemeen directeur van het CvDM is ze de opvolger van Remco Dolstra, die in september werd benoemd tot directeur Communicatie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Commissariaat voor de Media houdt onder meer toezicht op de naleving van de Mediawet.
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*