Glenn van der Burg lanceert boek: ‘Podcasten voor communicatieprofessionals’

Met een goede zakelijke podcast is het alsof je elke week een inspirerende bijeenkomst organiseert. Het geeft jouw organisatie de mogelijkheid om zo’n halfuur lang de volledige aandacht te krijgen van jouw doelgroep. En voor jouw studiogasten is het een sterkere relatiebinding dan een partijtje golfen. Maar die onverdeelde aandacht krijg je alleen als jouw podcast precies aansluit bij de behoeftes van de luisteraar, een herkenbaar format heeft en de juiste sfeer.

Dankzij Podcasten voor communicatieprofessionals word je razendsnel meegenomen in de ontwikkeling, productie, promotie en distributie van jouw podcast. Met het unieke Podcast Value Canvas creëer je op één A4’tje een plan met alle aspecten die relevant zijn voor een succesvolle zakelijke podcast.

Aan het einde van dit boek ben je klaar voor het produceren van de eerste aflevering!

Glenn van der Burg maakte sinds 2015 meer dan 500 zakelijke podcasts. Hij is presentator op New Business Radio en ontwikkelt en presenteert podcasts voor o.a. TNO, Universiteit Utrecht, Schouten & Nelissen, Zon Mw en SeederDeBoer. Daarnaast geeft Glenn podcastworkshops in samenwerking met De Radiofabriek in Hilversum.

Specificaties
ISBN 13:9789493282087
Taal: NL
Bindwijze: paperback
Aantal pagina’s: 196
Uitgever: S2 Uitgevers
Prijs: €14,99
Verkrijgbaar bij Managementboek.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*