‘Omroepen moeten samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk stopzetten’

Dagblad van het Noorden vroeg aan haar lezers of Matthijs van Nieuwkerk van de buis moet vanwege zijn grensoverschrijdend gedrag. 61% procent van de deelnemers (179 in totaal) liet weten dat zij vinden dat omroepen de samenwerking met de presentator na alle onthullingen moeten stopzetten.

Bijna 4 op de 10 geven aan dat Van Nieuwkerk televisieprogramma’s mag blijven maken. Excuses zijn volgens hen voldoende. ,,Als je zo vaak op tv bent en je wil het perfect hebben dan kun je ook wel eens uit de bocht vliegen’’, schrijft een respondent.

9 Comments

  1. Er wordt steeds meer bekend. Morgen maakt BNNVARA daarom bekend dat zij hun handen van Matthijs van Nieuwkerk aftrekken. Deze man zien we niet meer terug op tv.

  2. Tja, krijg ik toch het gelijk aan mijn kant. Ik heb die van Nieuwkerk van mteet af aan al een dubieus, fout, vervelend en een naar ventje gevonden. Dwars door de beeldbuis heen voelde ik al aan dat die drabber zijn energie gewoon niet deugde. Een angst cultuur?! Ze hadden hem gewoon onder zijn vieze luie reet moeten trappen om hun zelfrespect in stand te houden.. PUNT UIT

  3. Leuk dat Renze opeens met Ewart van der H. aan komt zetten als veroorzaker van al deze ellende, wat ik gisteren al betichtte: de producent is verantwoordelijk voor alles, maar de VARA wilde geen buitenproducent maar een eindredacteur. Daarmee is het mis gegaan. Die arrogantie van de VARA om geen buitenploeg te accepteren hebben ze echter niet opgevangen. In tegendeel. Dus commercieel omroepje spelen binnen het publieke bestel is nu echt afgelopen. VARA ga eens in retraitre. Alleen Kassa is OK.

  4. slappe hap. als je bang bent voor een medewerker doe je daar wat aan of neem je ontslag. maar na 15 jaar gaan lopen miepen is wel heel simpel

  5. Het was niet alleen Matthijs , zijn mafiamaatje Dieuweke S. was net zo erg. Om te kotsten, schop dat krapuul de bijstand in en laat ze al hun boven de balkende norm gegraaide miljoen als boetedoening terug betalen. Laat hem maar op zijn knieen smeken om vergiffenis. Barbertje moet bungelen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*