Podcast Première van De Perfecte Podcast bij TalkRadio

Suske en Wiske bestaan 75 jaar. In De Perfecte Podcast-reeks praat Koen Maas met kenners, makers en verzamelaars over het verleden, heden en de toekomst van de strips. Elke maandag gaat er op TalkRadio de nieuwe aflevering in première.

Na ruim 20 jaar afwezigheid is de radiozender TalkRadio sinds 20 april weer online via TalkRadio.nl te beluisteren. De online zender brengt live programma’s, maar ook podcasts-uitzendingen en podcast premières.

Elke werkdag tussen 9 en 11 nemen Niels van der Horst en Arjen van Wifferen live het laatste nieuws door en gaan zij over diverse onderwerpen in gesprek met luisteraars. Televisiemaker, script- en liedjesschrijver Chris Silos (bekend van 6Pack en Nickelodeon) brengt iedere dinsdag het programma Gênante Verhalen.

Bart Luchsinger gaat elke vrijdag in het legendarische programma Nachtvlucht live in gesprek met luisteraars over diverse onderwerpen met. Elke maandag presenteert hij ook het programma TalkRadio In Rehab! Programmamaker Bart Luchsinger is zelf al jaren actief werkzaam in de verslavingszorg. Hij belicht tijdens het programma alle kanten van verslaving door met alle betrokken partijen in gesprek gaan. Naast ervaringsdeskundigen, hulpverleners en familieleden zal er ook veel ruimte zijn om vragen van luisteraars te beantwoorden. Presentrice Patricia van Liemt is ook te horen op TalkRadio met oa het programma Let’s Talk about Sex(e) .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*