PNOzorg biedt PNOexpo

PNOzorg wil creatieven niet alleen de beste zorgverzekering bieden, maar hen ook helpen om hun werk onder de aandacht te brengen. Daarom begonnen we 5 jaar geleden PNOexpo.nl. Een online expositieruimte waar creatief Nederland haar werk kosteloos kan tentoonstellen. Elke maand zetten we een PNOexposant extra in de spotlight op de PNOexpo-blog. Drie PNOexposanten vertellen wat dit hen heeft opgeleverd.

Roos Oosterboer
Roos Oosterboer exposeert al bijna vier jaar op PNOexpo en was afgelopen november PNOexposant van de Maand. “PNOexpo is een plek waar ik leuk werk kan bekijken en waar ik mijn eigen werk kan delen. Zoiets bestond hiervoor nog niet. Dit platform heeft een unieker en groter bereik dan mijn eigen website, waardoor mijn werk ook zichtbaar wordt voor mensen die mij nog niet kennen.”

Daniëlle Verbeeten
“Als kunstenaar en kleine ondernemer is het altijd lastig om je werk bekend te krijgen bij een groot publiek”, vertelt Daniëlle. “Daarnaast ben ik toch het allerliefste bezig met het maken van mijn lampen: productontwikkeling, nieuwe dingen uitproberen en iets creëren zijn nog leuker dan werken aan je bekendheid. Daarom is het zo fijn dat ik via dit platform een grote groep mensen bereik.”

Guus van Lamoen
Ook Guus ziet het platform als extra kanaal om zijn werk in een paar muisklikken onder de aandacht te brengen bij potentieel geïnteresseerden. Het gaf hem ook meer zelfvertrouwen: “Als ik nieuw werk maak, kan ik er zelf erg enthousiast over zijn. Maar of anderen dat ook zijn, is altijd maar de vraag. Toen ik gevraagd werd als PNOexposant van de Maand, bevestigde dat mijn overtuiging dat ik bijzonder en origineel werk maak.”

Benieuwd naar het werk van deze of onze andere PNOexposanten? Kijk dan op PNOexpo.nl. Zelf PNOexposant worden? Maak dan nu een profiel aan, plaats je werk en wellicht ben jij de volgende PNOexposant van de Maand!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*