PNO Media introduceert Uniforme Pensioen Aangifte (UPA)

PNO Media is gestart met Uniforme Pensioen Aangifte (UPA).
UPA is de nieuwe standaard voor het automatisch uitwisselen van dienstverbandgegevens. U kunt uw organisatie vanaf nu hiervoor aanmelden bij ons. Doe dat vóór 29 maart 2024. 

Wat is UPA?

Voor de pensioenopbouw van uw medewerkers is het belangrijk dat u op tijd mutaties aan ons doorgeeft. Met UPA worden salaris- en pensioengegevens automatisch uitgewisseld tussen organisaties, administratiekantoren en PNO Media. Er is dus minder kans op fouten, de gegevens zijn altijd up-to-date en u bent minder tijd kwijt

Wat zijn de voordelen van UPA voor werkgevers?

Doordat u als werkgever een groot deel van de mutaties niet meer hoeft door te voeren in de PNO Werkgeversportal, geeft meedoen aan UPA u als aangesloten werkgever belangrijke voordelen:

  • Efficiëntie en tijdsbesparing.
  • Tijdige verwerking van mutaties
  • Verbeterde nauwkeurigheid

Meld uw organisatie aan voor UPA

PNO Media heeft UPA al bij 10 werkgevers in gebruik genomen. Op basis van deze resultaten hebben wij besloten om UPA komende tijd gefaseerd door te voeren voor een groter deel van de werkgevers.

PNO Media nodigt u daarom uit om uw organisatie aan te melden om ook mee te doen aan UPA. Dat kunt u doen via het formulier op deze pagina.

In gebruik nemen en planning

Het in gebruik nemen van UPA gaat gefaseerd. Op basis van de aanmeldingen maakt PNO Media een selectie om te bepalen welke werkgevers wij dit jaar al kunnen aansluiten op UPA om vanaf 1 januari 2025 UPA in gebruik te nemen. En welke werkgevers wij in een latere fase aansluiten.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. PNO Media introduceert Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) – Pensioen Nieuws
  2. Vijftig plus website: PNO Media introduceert Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) – Vacatures, werk en klusjes voor vijftig plussers

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*