Pinkpop live bij de NPO

Ook dit jaar staat diverse NPO-kanalen zoals NPO 3FM, NPO 3, NPO 101 en NPO Cultura in het teken van Pinkpop.

NPO 3FM

NPO 3FM zendt drie dagen uit vanaf Pinkpop. Dagelijks van 16.00 tot 24.00 uur live vanaf het festival en op maandag gaat NPO 3FM door tot 02.00 uur. Dan is er van 24.00 tot 02.00 uur de Pinkpop after party, waarbij bezoekers onderweg van het festival naar huis hun favoriete livetracks kunnen aanvragen. Onder anderen 3FM-dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt en Sander Hoogendoorn brengen de luisteraars interviews met artiesten, intieme On Stage tipi-sessies en heel veel livemuziek van artiesten als Kings of Leon, Imagine Dragons en Kensington, direct vanaf de podia. Zo krijgen luisteraars een exclusief kijkje voor én achter de schermen, zijn er challenges met festivalbezoekers en verzamelen we dagelijks alle Pinkpop-hoogtepunten. NPO 3FM is online te vinden op npo3fm.nl, Instagram, Snapchat, Facebook en YouTube.

NPO 3

Op zondag 4 juni vanaf 23.00 uur en zondag 5 juni vanaf 19.30 uur is er speciaal voor de thuisblijvers een live-registratie van Pinkpop gemaakt door NTR, BNN-VARA en de VPRO. De presentatie wordt verzorgd door Eric Corton, Eva Cleven, Giel Beelen en Michiel Veenstra.

NPO 101

Op het themakanaal NPO 101 wordt uitgebreid aandacht besteed aan Pinkpop. NPO 101 zendt elke dag, in samenwerking met NPO 3FM, live uit tussen 16.00 en 24.00 uur vanaf het festival. Live-registraties, de sfeer op het veld en de mooiste interviews komen voorbij.

NPO Cultura

Tot en met vrijdag 2 juni is elke avond om 19.30 uur een uur Pinkpop-voorpret waarin de vier presentatoren van de live uitzending op NPO3 (Eric Corton, Eva Cleven, Michiel Veenstra en Giel Beelen) hun Pinkpop-hoogtepunten uit de rijke historie van het festival laten zien. Ook blikken ze vooruit naar editie 2017. Op welke artiesten verheugen ze zich?

Tijdens het festival zelf is Pinkpop elke dag live te volgen op NPO Cultura. Op zaterdag 3 juni vanaf 16.00 uur, zondag 4 en maandag 5 juni live vanaf 13.00 uur

In de week ná Pinkpop, dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni, is er elke avond om 19.30 uur de Pinkpop napret te zien. Elke avond wordt er één van de beste concerten van Pinkpop 2017 uitgezonden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*