Piet Paulusma aan de slag bij Omroep Max

Vanaf 1 januari 2020 is Piet Paulusma de vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar is hij zowel op radio als televisie te horen en te zien. 

Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weer te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur.

Ook is vanaf het nieuwe jaar Piets Weer elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in Haandrikman! en op vrijdagen in TinekeShow.

Weerman Piet Paulusma: “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!”

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: “Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.”

Op dinsdag 10 december, vanaf 17.10 uur, zijn Piet en Jan te gast in Tijd voor MAX om vooruit te blikken op de weerberichten van Piet bij MAX.

Piets Weer is vanaf 2020 elke werkdag rond de klok van 17.55 uur te zien op NPO 1. Behalve op 1 januari, dan om 17.05 uur.

Tijd voor MAX – Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.
Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*